Over ons, de specialisten m.b.t. tweedehands Microsoft licenties

LicentiePro 100%, gegarandeerd goed!

100% auditproof garantie

LicentiePro BV geeft u de garantie, dat de door ons geleverde tweedehands Microsoft licenties, een audit van Microsoft met succes zullen door komen. Tevens staan we u kosteloos bij gedurende een audit en ondersteunen we u, voor zover er vragen en/of opmerkingen m.b.t. de door ons geleverde licenties zijn.


Iedereen wint!

Gebruikte Microsoft licenties bieden uw organisatie de unieke gelegenheid, om budget te besparen. Dit terwijl een andere organisatie juist hun overtollige licenties contant heeft kunnen maken. Als laatste, geeft het bedrijven zoals LicentiePro BV, de gelegenheid om hun business model hierop te baseren.

De klant staat centraal

Ons doel is om de klant van begin tot het einde te begeleiden door de verschillende stappen in het aankoopproces. In Nederland staat de aan- & verkoop van gebruikte Microsoft licenties, feitelijk nog in de kinderschoenen. Wij proberen met een open en informatieve benadering, alle Nederlandse organisaties te informeren over de opportunities van deze volume licenties.

Budget besparen

Gebruikte licenties, geven u de kans om exact de licenties te kopen die uw organisatie nodig heeft! Als u Microsoft Office 2010 Standard nodig heeft, kunt u dus de juiste editie en versie kopen. Normaal gesproken koppt u dan een Office 2016 Standard en downgrade deze licentie.

Waar staan wij voor?

Onze werkwijze

De behoefte! Welke licenties heeft u organisatie Heeft u al inzichtelijk welke licenties er aangeschaft moet worden? Zo niet, dan kunnen we u adviseren, welke partner van ons u kan helpen in dit proces! Juiste versie Welke licenties heeft u organisatie exact nodig? Met gebruikte licenties, kunt u exact de licenties aanschaffen die u nodig heeft. U hoeft dus niet de laatste versie te kopen en die te downgraden.

Offerte Op basis van deze informatie kunnen wij, een vrijblijvende offerte opstellen. Deze geeft u een goede indicatie waar u aan toe bent! Bestellen Op basis van de (gewijzigde) offerte, maken we de orderbevestiging. Waarna de licenties geleverd worden en de organisatie weer compliant is en een aanzienlijke besparing heeft gerealiseerd.

Auditproof

Auditproof toelichting
LicentiePro BV geeft u de garantie, dat de door ons geleverde gebruikte Microsoft licenties, een audit van Microsoft met succes zullen doorstaan. Kortom u krijgt een auditproof garantie!
Gegarandeerd
LicentiePro BV, kan terugvallen op een jarenlange ervaring en kent 'de kneepjes van het vak'. Daarom geven we bij elke levering een 100% garantie af. Uw organisatie heeft dan de zekerheid, dat de investering en besparing daadwerkelijk een feit is.

(Vriendelijke) Audit
Wat ons betreft bestaat er geen 'vriendelijke' audit, maar als u akkoord bent gegaan met de gebruiks- en leveringsvoorwaarden van een producent, dan heeft u zich ook verplicht, om mee te werken aan audits van deze leverancier. Dit is ook de controle om vast te stellen of u compliant of incompliant bent!
Ondersteuning
Onderdeel van onze garantie, is ook dat we organisaties kosteloos bijstaan tijdens de audit, voor wat betreft de door ons geleverde licenties.

Help?! Een audit!

Incompliant Stel dat uw organisatie een (friendly) audit heeft gehad en hieruit naar voren is gekomen dat u niet (meer) compliant bent! Reageer Een bepaalde mate van stress is dan te verwachten, maar er is nog geen man overboord. Neem direct contact met ons op en we zullen u ondersteunen in dit traject en de audit.

Support
Zelfs als uw organisatie in het verleden licenties bij ons of onze partners heeft aangeschaft, kan het zijn dat er bij een audit vragen worden gesteld over deze licenties. Als u ons simpelweg informeert over de situatie, kunnen we u in deze kosteloos ondersteunen. U heeft immers gebruikte licenties met auditproof garantie aangeschaft. Wel zo zeker!

Vragen
Heeft u andere vragen, of zijn de licenties niet via ons geleverd, dan mag en kan u uiteraard contact met ons opnemen, ons (internationale) team staat voor u klaar met raad en daad.