Tweedehands Microsoft licenties

Microsoft licenties met 70% korting!

Organisaties gebruiken doorgaans Microsoft volume licenties. Europese wetgeving en jurisprudentie, heeft producenten als Microsoft verplicht om mee te werken aan het inzetten van gebruikte licenties. Dit betekent, dat het sinds 2012 mogelijk is om overtollige licenties te gelden te maken en om gebruikte / tweedehands volume licenties aan te schaffen. Als u overtollige Microsoft licenties verkoopt, maakt u liggende gelden weer liquide. Als u gebruikte licenties inzet binnen uw organisatie, bespaart u aanzienlijk op het ICT budget.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en kijk hoeveel u kunt besparen!

Hoeveel kunt u besparen?


We hebben voor (zorg)instellingen tientallen duizenden euro's kunnen besparen, bij de aanschaf van de benodigde licenties. Veelal gaat het om 1.000 of 2.00 exemplaren van de voorgaande versies van o.a. Microsoft Office en Windows Server (bijvoorbeeld Office 2010 of 2013 en Windows Server 2008 of 2012). Maar ook de meest recente versies kunnen we vaak met korting leveren.
Als na een audit blijkt dat u onvoldoende licenties heeft, kunnen wij dit tekort, auditproof aanvullen. Wij leveren altijd met een 100% auditproof garantie.
Waar kunnen we uw organisatie mee helpen?
Bel Mark van Meteren op nummer +31(0)20 210 88 00 voor een afspraak.

Image