Microsoft licenties

Microsoft

Zonder enige twijfel, is Microsoft de grootste producent van Server en Applicatie software voor bedrijven en instellingen.

De populairste Microsoft producten

01. Microsoft Office, de standard en professional versie. De laatste editie is de 2016. De 2010, 2013 en zelfs de 2007 editie is nog vraag naar.

02. Microsoft Servers, de verschillende edities die we kennen: Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 en de laatste Windows Server 2019.

03. Microsoft Windows, het Operating system, wat bekend is van de volgende versies: XP, Vista, 7, 8, 8.1 en 10.

04. Microsoft Project, is ook een veel gevraagd product, waarvan vooral de 2010, 2013 en 2016 edities nog veel gebruikt worden.

Product categorieën

Hier treft u een korte omschrijving aan van de meest verkochte Microsoft licentie(-groepen).

Microsoft Licentiegroepen

Exchange Server
Exchange Server is een groupwareserver van Microsoft. Het product is een concurrent voor Lotus Notes/Domino server van IBM, Novell Groupwise van Novell en het wordt ook belaagd door enkele Linuxservers, zoals Zimbra, Scalix en Zarafa. Microsoft Exchange wordt veel gebruikt in grote bedrijven die werken met software van Microsoft. Microsoft Exchange verwerkt onder andere e-mail, en is dus ook een mailserver.

Windows Operating Systems
Microsoft Besturingssystemen of Windows Operating Systems, versie 10, 8 of 7, met hoge kortingen. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, de prijzen zijn de (enkele) stuks prijzen, bel 020 210 88 00 voor een offerte op maat. Windows 10 is de recente versie van Microsofts besturingssysteem Microsoft Windows..

Microsoft Applicaties
Microsoft Applicaties bestaan naast de (complete) Office Suites. Microsoft biedt veel van de applicaties ook in losse pakketten aan.

Microsoft Office
Microsoft Office is een kantoorsoftwarepakket van Microsoft en wordt ontwikkeld voor Windows, Windows 10 Mobile, macOS, iOS en Android. Het werd geïntroduceerd op 1 augustus 1989 als een marketingterm voor een softwarebundel van Microsoft: Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint.

Microsoft Project
Microsoft Project is een management-softwarepakket dat primair bedoeld is om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Planningen kunnen via hiërarchische modellen (Work Breakdown Structure, WBS) worden ingevoerd en aan individuele taken kunnen resources (mankracht) en budgetten worden toegewezen zodat resourceplanning ook mogelijk is. Alhoewel Microsoft Project onderdeel is van Microsoft Office heeft het nooit deel uitgemaakt van een uitgave van het volledige Office-pakket.

Microsoft SQL Server
Microsoft SQL Server is een doorontwikkeling van Sybase en is Microsofts product in de markt voor enterprise databases.

Microsoft Visio
Microsoft Visio is een applicatie voor het maken van technische en logische schema’s. Het is bedoeld voor technici en stelt deze in staat om relatief eenvoudig stroomschema’s, (kantoor)plattegronden, databasemodellen en andere schematische documenten en diagrammen te maken. Visio maakt sinds enige tijd deel uit van het uitgebreide Office-pakket van Microsoft, nadat Microsoft in 2000 het zelfstandige Visio Corporation overnam.

Microsoft Windows Server
Microsoft Windows Server is de merknaam voor een groep server operating systems ontworpen door Microsoft. Onderdeel ervan zijn alle Windows operating systems met de naam “Windows Server”, maar geen andere Microsoft produkten.

Microsoft Windows Server RDS CAL
Microsoft Windows Server RDS CAL (RDS) is the platform of choice for building virtualization solutions for every end customer need, including delivering individual virtualized applications, providing secure mobile and remote desktop access, and providing end users the ability to run their applications and desktops from the cloud.

Audit

Is u organisatie incompliant gebleken, bij een (friendly) audit?

Wat kunnen wij doen?

Snel handelen
Wij zijn in staat om op korte termijn het aantal ontbrekende licenties aan te vullen.

Nieuw of gebruikt?
Licenties / software slijt niet, nieuw is dus echt gelijk aan gebruikt. Daarnaast heeft u als gebruiker van tweedehands licenties recht op alle updates die voor de aangekochte versie verschijnen.

Opportunity
Gebruikte licenties, geven u de mogelijkheid om tot 70% op u aankopen te besparen.

100 % Auditproof garantie
De aanschaf van gebruikte licenties bij LicentiePro BV is risicoloos, omdat we op alle geleverde licenties een 100% auditproof garantie geven. Wat zoveel wil zeggen, dat we u kunnen garanderen, dat de door ons geleverde licenties, zonder problemen een audit zullen doorstaan. Wat wilt u nog meer?

Auditproof

Support en ondersteuning in de letterlijke betekenis in raad en daad.

Wat mag u verwachten?

Advies
Wij kennen de procedure en kunnen u ondersteunen in deze.

Procedure
Wij kennen de ook procedure van een licentiehouder transfer en weten welke vragen u kunt verwachten.

Papierwerk
In uitzonderlijke gevallen, vraagt de auditor om aanvullende papierwerk m.b.t. de transfer, ondanks het feit dat u deze niet hoeft te overhandigen, adviseren wij u om in deze mee te werken en verzorgen we de benodigde documentatie.

Afronding
Uit ervaring weten we dat we zonder enige twijfel u met succes zullen ondersteunen. Let wel, we kunnen er uiteraard alleen voor garant staan, dat de geleverde licenties voldoen aan alle eisen. Als u op andere punten incompliant bent, valt dit helaas onder de verantwoording van de persoon die verantwoordelijk is voor uw SAM (Software Asset Management).