Auditproof

Auditproof, de garantie waar u naar op zoek bent!

Nu auditproof en 100% gegarandeerd, tweedehands licenties aanschaffen

Het aanschaffen van tweedehands Microsoft volume licenties, wordt met de dag populairder. Dat komt doordat deze licenties / gebruiksrechten “tweedehands”, identiek zijn aan de “nieuwe”. Daarbij heeft de nieuwe gebruiker, altijd dezelfde “update” rechten, als de eerste eigenaar/gebruiker.

Auditproof-gegarandeerdNederlandse bedrijven en instellingen volgen, de ons omringende landen (Duitsland, Frankrijk en Engeland) pas veel later in de acceptatie van deze budgetbesparende opportunity. Veel gehoorde vragen en opmerkingen zijn nog steeds; “doen we hier wel goed aan”, “wat gebeurt er tijdens een (baseline) audit” en “lopen we nog risico?”.

Door de ervaring van meer dan 10 jaar, kan LicentiePro BV garanderen, dat de geleverde tweedehands licenties, audit proof zijn. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn tijdens een (baseline) audit, dan staat ons team, u bij ter ondersteuning. Derhalve kunnen we uw onderneming of organisatie garanderen, dat u voor wat betreft de geldigheid van de bij ons aangekochte volume licenties 100% compliant bent!

Door onze ervaringen met de (baseline) audits van o.a. Microsoft, zijn we in staat om met zekerheid en met garantie, onze licenties aan te bieden.

Als enige in Nederland, bieden wij derhalve, onze tweedehands volume licenties aan, met een auditproof garantie.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met op opnemen door te bellen naar +31(0)20 – 210 88 00 of te mailen naar info@licentiepro.nl.

Wilt u direct naar onze webshop? Klik dan op deze link!